Friday, January 30, 2009

FenomeNU moare?


         Citind recent pe forumul unei echipe un articol despre faptul ca ultrasii nu sunt diferiti,ci sunt oameni ca toti ceilalti... m-a cam pus pe ganduri; Oare chiar asa e? Analizand aceasta situatie, accentuata de o stare de spirit grava insuflata de o nemultumire sufleteasca si de dezamagirea realizarilor personale,as avea puterea sa contrazic acel autor...

             Parerea mea "proprie si personala" e ca suntem (?) diferiti, suntem cei mai de apreciat oameni care traiesc in aceasta tara, suntem cei care reusesc sa faca sacrificii in numele unei cauze nobile, sa-si sustina echipa indiferent de conditiile meteo, greutatile intampinate sunt mici obstacole in indeplinirea unei misiuni pure. Dragostea pentru echipa e cea mai puternica, de multe ori ajungem sa punem echipa inainte de familie si alte necesitati... cati dintre voi nu au renuntat sa isi cumpere o pereche de adidasi, o geaca sau blugi ca sa reuseasca sa ajunga la meci?... Daca incepem sa discutam despre scoli si facultati... e clar!.. multi dintre noi si-au neglijat studiile ca sa ajunga la "derby" sau la alte meciuri!

          Si oare se merita?.. eu sunt de parere ca da... toata viata ta se invarte intr-un univers in doua culori (alb-rosu); de aceea voi canta mandru si la batranete: "NE AVEM PE NOI SI AVEM DINAMO!"... prietenia dintre aceasta categorie de oameni e cea mai sincera, pentru ca avem in comun ceea ce nu au multi... suntem capabili de un sentiment care nu exista in sufletele celor multi... IUBIRE NECONDITIONATA. 

1 comment:

Anonymous said...

A FI CAINE
E O MANDRIE
TOATA ROMANIA STIE !

hai ca vine returul si le dam muie tuturor !

V/\